Project Description

דגם צבע שחור ופורניר אלון

המטבח תוכנן כשני קווים מקבילים באורך 6 מטרים כך שכולו מופנה לעבר הסלון ופינת האוכל. המטבח גובל מצדו האחד בספריית ברזל שחורה, ובצדו השני בגינה ירוקה המשמשת גם לאירוח חיצוני. כך למעשה הופך המטבח למרכז המשפחתי של הבית הן בחיי היום יום והן באירוח.

מוצרים משלימים: הקו האחורי של המטבח מכיל ארונות גבוהים וגם נישה נוספת לעבודה ולהנחה של מכשירים חשמליים קטנים. הקו הקדמי הוא אי גדול ומרשים שבו נעשית רוב עבודת הבישול תוך אינטראקציה עם הבית והגינה.
מערכת המיזוג הוחבאה בתוך החלק העליון של ארונות המטבח על מנת להימנע מהנמכות גבס בחלל המרכזי של הבית.
חומרים: חומרי הגמר שנבחרו למטבח הם פורניר אלון, אי בגמר צבע שחור ואבן טבעית שחורה. חומרים אלו נועדו להכניס חמימות למראה הבית שהבטון והברזל השחור בו דומיננטיים מאד.

עיצוב: נורית בן יוסף אדריכלית​ | צילום: שי אפשטיין

בחזרה לסדרה