סטייל, מראה אחיד ונקי, זה מה שביקשו בני הזוג מארה"ב שרכשו את דירת הדופלקס בפארק צמרת בתל אביב. השאיפה הייתה שהדירה תשמש כ-"בסיס האם" עבור ילדיהם המפוזרים ברחבי העולם. כאשר חלל המטבח הגדול יהווה בפועל כמקום לקיבוץ הגלויות ומפגש משפחתי חם, רגוע ובסטייל.

"המטבח עוצב בחזיתות לאק שחור שמאחוריהן שולבו מוצרי החשמל האינטגרלים, מגירות חימום, קירור והקפאה הכול במראה אחיד ונקי. וכדי שלא יהיה משעמם, הענקנו מקום של כבוד למקרר היין שישבור קצת את אחידות עם חזית זכוכית מרשימה." מציינת מעצבת הפרויקט חיה קייזר.

פרקט הפישבון החמים והטבעי השתלב בצורה מושלמת עם אי השיש, שמספק שטחי אחסון ענקיים, ועדיין מותיר מקום ל-5 סועדים לשבת מסביב לאי וליהנות מנוף פנורמי פתוח לכיוון הים כשגגות העיר תל אביב נפרסים תחתם.

גופי התאורה המעוצבים, מוסתרים וגלויים לסרוגין, משלבים נגיעות זהב אלגנטיים המשתלבות בעיצוב הכולל של הדירה, ומאפשרים ליצור משחקי תרחישים מגוונים.

"בסופו של תהליך השיפוץ של הדירה, שנמשך שמונה חודשים משלב התוכניות עד לסיום הביצוע, נראה שהצלחנו לייצר יצירה מושלמת שללא ספק תאחד את המשפחה ותאפשר להורים לייצר אווירה משפחתית וחמה סביב האי במטבח."

עיצוב: חיה קייזר | צילום: עודד סמדר