הכירו את הפרויקט החדש RED מבית המעצבת יעל פרי >>>

 

שיפוץ מהיסוד לדירה ששטחה 120 מ״ר + 14 מ״ר מרפסת הממוקמת במגדל בזל, ת"א. לפני השיפוץ, הדירה היתה חשוכה, גווני הקירות היו כהים ופרטי הריהוט היו בסגנון ארט דקו בשילוב פרטי פופ ארט.

"הוזמנתי ע״י הלקוחה לתכנן, לעצב ולהאיר את חללי הדירה במנימליזם הרמוני ועכשווי. התכנון והקונספט העיצובי שפיתחתי הושפעו מהאור הנעים המקיף את הדירה ובחרתי להשתמש בחומרים המאפשרים לאור לחדור לחללי הדירה ולהאיר אותה בצורה רכה ונעימה." מציינת יעל פרי
החללים עוצבו ברובם בגווני שחור ולבן והשימוש בזכוכית בווריאציות שונות יצר שקיפויות והשתקפויות המשנות בזכות האור החודר דרכן את חללי הדירה משעה לשעה. 
את הכניסה לדירה תוחמת מסגרת ברזל דקיקה והיא מובילה לחלל הציבורי הכולל סלון, מרפסת ומטבח פתוח. בצידה השני של הדירה ממוקמים החללים הפרטיים.

 

לפני השיפוץ המטבח היה סגור ותחום. במהלך השיפוץ קירות הפנים הוסרו והמטבח הפך לחלק מהחלל הציבורי. ללקוחה לא היה צורך בפינת אוכל ולכן תוכנן מטבח משולב באי המשמש לבישול וישיבה. כל מוצרי החשמל אינטגרלים ושולבו מאחורי חזיתות המטבח."

גוון הפחם היפיפה של מטבחי סמל נבחר לחיפוי האי וארונות המטבח. הגוון הכהה יוצר עומק ואלגנטיות המתאימה לקונספט העיצובי של הדירה.ידיות דקיקות ומנימליסטיות הותאמו לחזיתות הארונות ומשתלבות בסגנון המנימליסטי של המטבח. בין המטבח לחדר הרחצה הראשי נמצאת מרפסת קטנה המשמשת את הלקוחה לתרגול יוגה. דלת הזזה משולבת זכוכית חלבית אפורה הנעלמת לתוך כיס "סקריניו" מפרידה בין המטבח למרפסת היוגה. אור נעים חודר מבעד לדלת של מרפסת היוגה ושוטפת את המטבח באור שגווניו משתנים במהלך היום.